sofiawigren

Kategori: Shopping

Polar m400

Nu äntligen ska jag visa vad jag köpte i Stockholm - jo den här pulsklockan. Jag har hunnit använda den några gånger nu och herregud vad bra den är! När jag tränar har jag till den här en grej som man sätter nedanför bröstet som mäter pulsen. Nejmen med den här så får jag massvis med mer information och inte bara om min puls men även hur mycket jag ska minst röra på mig varje dag, hur länge jag sover och varan dem timmarna är restful/restless sleep mm. Jag måste säga att det var värt pengarna.

Inlägget är inte sponsrat.  

Det här med pulsklockor

Vill ta löpningen ett steg längre och köpa någonting som jag velat haft i flera år - en pulsklocka. Jag är ingen expert men jag har kollat runt lite, och beroende på vad man vill betala så har jag hittat det här. Är nog mest sugen på den längst till höger faktiskt. 

Första hittar ni HÄR, andra HÄR och sista HÄR

Richmond & Finch

På min önskelista. 

Jag märkte att olika bloggare hade börjar införskaffa sig skal från det här märket och dem alla är helt ärligt drop dead gorgeous. 

 

First day of school

50 min spenderade jag i skolan och sen var första dagen i skolan över. Mitt schema är hemskt - jag slutar runt 17.00 varje dag och har en 5 timmes håltimmar bla. Hemskt hemskt hemskt. 

Jag hämtade även ut min kånken jag beställde i fredags, i love it + så tränade jag också. Nu blir det mer pretty little liars innan jag blir dränkt i skolarbete. 

New in: träningströjor

Idag har jag lyckats handla lite med mamma och jobba några timmar. Jag kom hem med två nya träningströjor från intersport. 

Nu ska jag fortsätta kolla på pretty little liars och förbereda mig tills Elias kommer imorgon yay, I've missed him. 

PS - det blev en kånken ladies. 

 

Mitt största problem just nu

Kommer ni ihåg min dinosaurie väska jag köpte för ett tag sen? Den var perfekt på alla sätt, förutom kvalitén - när jag var i Italien gick den sönder. Jag skickade tillbaka den och nu har jag ingen väska till skolan. Jag har kvar min gamla Vans väska men den är helt ärligt ganska smutsig och äcklig och håller på att gå sönder. Hela min familj och min rygg säger åt mig att köpa en kånken och mina vänner och pojkvän säger åt mig att köpa en Longchamp. Själv vet jag inte.  

Back to school shopping

Om en vecka börjar jag på 2:an på IB, jag kan inte säga att jag längtar för det vore en lögn. Men det finns vissa grejer jag gillar med skolan, att man får gå "back to school shopping", att min bästa vän och pojkvän ska börja på IB (1:an dock), att man får mer struktur på sitt liv och vardag. Lite sånt smått och gott.

Allt är köpt från Akademihandeln. 

 

New in: bok

Min framtid som business woman/mäklare behöver självklart denna bok. Längtar till att läsa den (när jag har tid dvs..).

Dålig start

Hade en riktigt dålig morgon idag, ändå lyckades jag jobba lite på förmiddagen och släpa mig till gymmet på eftermiddagen. Nu ska jag fortsätta packa för på lördag åker vi!

Bilderna är tagna några dagar sen då  jag var med Matilda. 

Tröjan är ny från Denim & Supply Ralph Lauren. 

 

New in: backpack

För ett tag sen så köpte jag en ryggsäck (kommer ni ihåg?) men jag har aldrig hunnit använda den eller visa upp den. Men här är den - från märker THEWHITEPEPPER.

 

New in: jacket

Här är jackan jag beställde från Asos för några dagar sen. Har tänkt att ha på mig den i höst, den kommer från Lipsy och är så himla varm. Love it. Den finns att hitta HÄR (sale). 

PS bättre kvalite kommer på jackan snart. 

New in: running shoes

Väl hemma i Sverige så passar väl nya löpskor ganska bra som tröst? Sprang för sista gången 6km med mina väl använda och slitna Nike Free Run, tänkte prova på ett nytt märke istället för bara Nike haha. Du hittar dem HÄR.

Backpacks

Letat runt efter en ny ryggsäck till skolan börjar igen. Har just nu en ljusgrå från Vans men den är ganska smutsig och allmänt äcklig. 

Min favorit är absolut den första med dinosaurier på, love it. 

Första hittar ni HÄR och andra hittar ni HÄR, båda från Asos. 

Natti xxx

New In

Äntligen har mina Nike Flyknit 4.0 kommit, som jag längtat. Har faktiskt redan hunnit testa dem på idrottslektionen, jag blev snabbast tjej i klassen och 3:e snabbast i hela klassen. Världens skönaste skor verkligen. 

Ni hittar dem HÄR.