sofiawigren

Kategori: Konståkning

Fys med squad nr 2

Älskar när föräldrarna till barn hänger på, blir så himla kul då. Synd bara att jag missar på söndag pga släktkalas! Men hörrni! Idag klippte jag mig och det blev så himla bra, fler bilder kommer alldeles strax I promise. 

Saturday workout

Nu när säsongen är över så har G1 fys träning två dagar i veckan. Idag sprang vi 4.3 km runt djulö, intervaller och avslutade med lite styrka och stretching. Det är så himla kul att springa med andra! Önskar att jag kunde göra det oftare. Hur fint är det inte i skogen? Vi trotsade vädret - det regnade och var allmänt grått. 

Säsongsavslutning

Så här spenderades säsongavslutningen, i en pool och med massa pizza. Jag gjorde en video av det hela, som finns på klubbens fb grupp. Kika gärna in om ni vill! 

Slingan

Idag följde jag med tjejerna från G3 och G4 till Eskilstuna för deras första "tävling". Den blev inte dömd eller något så det var mer av en uppvisning för våra åkare som ännu inte blivit officiella tävlingsåkare. 

Minihoppet 2016

Alla som inte blivit tävlingsåkare i vår klubb ännu har en chans att 'tävla' i en tävling som vi skapat som heter Minihoppet. Klart fotograferade jag, som alltid. Here we go. 

Backaskäret 2016

Har fotograferat hela dagen på Backaskäret och stått i kiosken när det var som mest hektiskt. En bråkdel av alla bilder här. Det var riktigt kul även fast det tog så lång tid. Nu ska jag laga mat bestående av grön curry wihooo. 

Shameless promo

Jag själv kommer inte vara där (ligger på stranden i Thailand då) MEN jag representerar klubben. Så kom gärna att kolla på isshowen och tvinga med så många som möjligt. The more the merrier. 

Affischerna är gjorda av mig under tidspress, so dont whine. 

Prova på konståkning

Igår så hade vi som sagt prova på konståkning och jag agerade som fotograf och hade hand om musiken. Det var allmänt kul och tacksamt att så många kom.

Snöbollskrig och kebab

Innan träningen blev lite snöbollskrig istället för en uppvärmning men det funkade det också. Landade min axel två gånger så jag är helt nöjd. Sen kebab på det? Väldigt nöjd. 

Dagens träning

Idag började konståknings säsongen, jag var med även fast jag inte tränade. Så himla kul att träffa alla igen efter ett långt uppehåll. Jag vet fortfarande inte om jag ska fortsätta på konståkning, nu när jag fått mitt schema för skolan så ser det ganska mörkt ut. But idk..

 

 

Sjuk men lever än

I fredags började vårt uppstartsläger och just nu gör min kropp så himla ont. Jag kan tyvärr inte vara med på sista lägerdagen för jag är sjuk, sånt händer. Jag har även vart med i kuriren (världens sämsta bild men tack ändå), jag fick i alla fall vara med. 

Nej nu ska jag försöka ta det lugnt och bli frisk för att hinna träffa Elias innan skolan börjar den 24e (!). Later ladies. 

 

Sista dagen

Sista dagen på lägret firade vi med pizza efter ett svettigt fyspass. Jag lyckades äntligen landa min axel och en dubbel salchow, imponerad med mig själv och väldigt stolt. Lägret fortsätter nästa vecka men då ska inte så många vara med. 

 

Läger dag 3

Är helt slut och det är bara dag 3 av lägret, 3,5 timmar träning varje dag tär på kroppen. Mamma som försöker få mig att vara med en vecka till på lägret..no thanks. Ont i hela kroppen har jag men det är bara att kämpa på. 

Reunion

Idag har vi haft återträff med konståkning, synd att det bara var några som kunde komma. Nu laddar vi upp inför läger och drop in tider resten av sommaren. 

xxx

Upp