sofiawigren

Kategori: Italien 2015

Sista dagen

Som sagt sista dagen, jag och mamma har mest legat vid poolen och hoppas på att bli så solbrända och fina som möjligt innan vi åker hem imorgon tidigt. Även promenerat och ätit lunch i en pytte by. Det är runt 37 grader här, I'll miss this place. 

 

 

Nånstans i Ítalien

Imorgon är sista hela dagen i Italien, så jag och mamma har legat och solat ett bra tag (det ska ju synnas att man vart utomlands, am I right ladies?). Även åkt till en pytte by med 44 invånare för att äta på en specifik restaurang tipsat av syster yster. 

Maten är inte min (kanin med tryffen på bilden), jag tog nämligen spaghetti alla pesto. Mer bilder har jag tyvärr inte att bluda på idag. 

Do it for the pizza

Jag har haft världens sömnproblem här i Italien, det blir bara värre och värre för varje natt. Det är konstigt för jag har aldrig haft problem att sova förut. Jag antar att det är värmen och myggornas fel (även fast jag har dubbel myggnät?). Nog om det - idag åkte vi till Sienne, mestadels för Pizzan helt ärligt. 

colle di val d'elsa

Dagarna ser mer eller mindre likadana ut - morgonpromenad, frukost, bil till ett nytt ställe + lunch, åker tillbaka och slöar framför poolen. But I like it. 

Idag åkte vi till en mindre stad (by???) som heter colle di val d'elsa, vi gick runt bara, kollade.

 

Italy day 3 - i Florence

Solnedgången från igår...

Florence idag + glass. Bilderna bredvid mina föräldrar är champagne senare på dagen och ett besök vid poolen :)

Utsikten från där vi åt lunch + min efterrätt (tiramisu), (jag var för hungrig för att ta bild på huvudrätten). 

Italy day 2

Vi började dagen med att åka till en by, vi gick runt lite och fikade, nothing special. 

 

Pasta med soltorkade tomater och kanin. 

Inser lite så här i efterhand att bilden på pastan är ganska kass men det var den enda jag hade och jag ville verkligen visa den. 

Italy day 1

Äntligen äntligen flög vi till Italien, som jag längtat. just nu regnar det och åskar men från och med imorgon ska det förhoppningsvis bli lite bättre. Internet fungerar endast på ett ställe i hela huset, så vi får se hur det blir. Har skaffat mig en bästa kompis (it's a cat). 

Parfymen köpte jag på tax free och den heter Rise av Beyonce, luktade yum. 

Upp