sofiawigren

Kategori: Fashion

Sneak peak..

..av outfiten som publiceras imorgon. Hade lite olika bakgrunden så det blir snyggast så här. Mer detaljer imorgon. Kram kram. 

Khaki Sweatshirt

Äntligen vår!! Strålande sol ute idag så jackan kunde man i princip lämna hemma. Här ser ni min outfit idag. Bilderna blev ganska fina med solen bakifrån eller hur? Vi experimenterade lite med ljuset men jag tycker det blev ganska bra. Tummen upp för det. Nu ska jag plugga tills jag spyr, kram och godnatt. 

// Sunnies RayBan // Sweatshirt IVYREVEL // Byxor Monki // Skor Nike //

Dagens Outfit

// Tröja Monki // Väska by Malene Birger // Skor Nike // Jeans BikBok // Sunnies Forever21 //

Studiedag idag och bilder från idag. Ger några tappra försök att plugga men det går inget vidare och snart är det dags att rulla vidare till träningen. 

MEN HÖRRNI!! Jag nådde 300 visningar idag, så tusen tack för det. Slår rekord mer eller mindre varje dag nuförtiden och jag blir lika glad varje gång. 

OOTD: stripes

// Blus H&M // Skor Nike // Jeans BikBok // Solglasögon Forever21 // Väska H&M // Lip tint Benefit //

Har gjort vegetarisk lasagne (för första gången!) och undvikit att plugga (för hundrade gången..). Men nu ska jag ta tag i det, puss och kram. 

OOTD: classic

Har 5 timmar och 40 minuters håltimme denna måndag så förutom att tagit lite outfit bilder så åt jag även sushi med Evelina och är nu hemma hos Elias. 

// Shirt Tommy Hilfiger // Jeans BikBok // Shoes DinSko // Armband gåva //

OOTD

Tre snabba mellan lunch och business lektion. Tack Evelina! Känns som jag använt den här kjolen mycket när det kommer till ootd bilder men jag har nästan aldrig kjol på mig vanligtvis? Skulle egentligen visa er min outfit från gårdagen (älskade den) men kameran kom aldrig till skolan, fastnade mellan hemmet och skolan så att säga. Borde göra det här oftare (eller vad säger du Evelina?). 

Kram. 

// Tröja Zara // Skor dinsko // kjol H&M // tights Lindex // 

New in: Nike

La nyss en beställning på dem här! Hamnade strax under 500-lappen tack vare rea + 20% promo code (tack Hanna!). Köpte enbart strumporna för att slippa frakten haha. Vårskor check!

give me more

Lite mer bilder från gårdagen och lite detail på tröjan också, för er som undrar är den från Zara. Ser ni hur blek jag är förresten? Helt sjukt, ge mig Thailand nu istället jag kan inte vänta. 

Idag ska jag få två prov överstökade sen kan jag slappna av lite, puh.

OOTD

Bilder från i måndags när vi fotograferade lite och även min outfit då. Ser lite stel ut men hey, det kunda vart värre.