sofiawigren

Kategori: Beauty

Lob

En sk 'lob' (long bob) har jag vart sugen på redan förra året men jag vågade aldrig riktigt, men nu ska jag klippa mig på riktigt! Nästa vecka tror jag, håll tummarna att det blir fint. 

Ja jag har intalat mig själv att jag kommer locka håret varje dag för att se dösnygg ut som alla andra, why. 

Sidenote: Tack till alla nya besökare! Blir så himla glad att bloggen äntligen går bra, tog några år haha. Kram till er alla. 

Review: Wet brush

Såå, har använt den här i ca en vecka nu så tänkte det var dags för mig att skriva lite kring vad jag tycker om den. Den finns alltså att köpa på Lyko eller liknande butiker för ca 150 kr. Jag har i hela mitt liv haft tunt men extremt trassligt hår och det blir så på nolltid alltså. Den här borsten är helt guld värld, speciellt när man har blött hår, när man har torrt hår åh andra sidan så blir mitt hår elektriskt, ett litet minus. Är även svårt att ta ut gammalt hår från borsten men annars är den helt underbar. Värt pengarna hundra gånger om. 

PS. Ja jag har testat Tangle Teezer men den är inte lika bra. 

Review: diorskin forever

ALLTSÅ USCH. Den är absolut hemsk och inte alls värt pengarna. Den håller i knappt två timmar och om du har oljig hy så kommer den här foundation bokstavligt rinna bort och den täcker dåligt. Den jag hade innan, från typ L'oreal eller Maybelline eller någonting för 150 kr var hundra gånger bättre. 

Bild lånad. 

Red nails

Utmattad efter att ha gymmat och pluggat i några timmar nu men jag berättar mer om det i ett senare inlägg x 

I did my makeup

Jag har aldrig riktigt sminkat mig på riktigt, så jag tänke - en dag som denna, varför inte? Det var kul faktiskt, I felt drop dead gorgeous. 

 

 

Upp