sofiawigren

My 2017 - Part 3/3

September 

1 September åkte jag och David till Aberdeen för att flytta in mig. 

17 dagar senare var jag tvungen att flytta ut pga en vattenläcka som startade på högsta våningen och tog sig hela vägen till första och skapade all sorts fuktskador i hela byggnaden. I just vår korridor ramlade bitar av taket ner. Dock tog det mycket kortare tid än vad jag hade trott (jag flyttade i princip ALLA mina saker till andra boendet) men en vecka senare flyttade jag tillbaka...

Flydde istället till London,..

Oktober

Blev mycket videochatting med sis. Vill bara påpeka att det inte är ett filter utan hon har faktiskt målat sig som en katt. Det här är Alex, snart 20 år. Bästa. 

 

Tritahlon, triathlon, triathlon. 

...och så halloween såklart.

November

Klippte mig, det blev både kortare och blondare. 

David kom över under sin reading week och hejade på mig när jag gjorde mitt första aquathlon. Vet inte om jag fick en adrenalinkick för att jag höll på att drunkna eller för racet i sig. 

En vecka senare kom sis över och åt upp all min mat. Alltid uppskattat. 

Och ja, brittiska pizzor är så flottiga att man kan spegla sig i dem. Vackert va?

December

Slutligen klarade jag mig igenom alla exams och åkte till David innan jag åkte hem till Sverige för att få en vit jul. 

...och det var mitt år! Jag kommer inte ihåg sist jag mått såhär fysiskt bra, jag har aldrig tagit hand om mig själv såhär bra förut. Äter bra, tränar bra, följee mina planeringar osv. Det gör världens skillnad, ska definitivt fortsätta detta år. Om man bara umgås med rätt människor så kan man komma skapligt långt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas