sofiawigren

3 vegan tips

Tänkte visa mina 'must haves' när det kommer till veganska prylar. Tummen upp för dem med andra ord.

1) vegansk dressing...

...från follow your heart, den är sååå himla god och passar till ALLT (pizza och sallad, har testat båda). Dock är den aningen dyr för en student men den räcker länge också. Jag köpte min på ett veganskt café här i Aberdeen för £4.50 men om man är desperat så tror jag den finns på Amazon fast där är den definitivt dyrare!

Innehållet ser längre ut än mig men dem inkluderade även innehållet i t.ex. deras vegannaise som dem använder i dressingen.

2) hudvårdsprodukter från Lumene...

... jag har nämligen typisk Skandinavisk hy - blek, torr och känslig. Jag har testat både deras foundation och deras ansiktskräm och jag tyckte definitivt om ansiktskrämen bättre. Behöver inte längre applicera 47 lager för att känna mig återfuktad. Nice, nice.

3) torkad sojaprotein...

...aka TVP (textured vegetable protein) eller dried soy mince. Räcker en livsstid och kostar under £2. Brukar använda både till tacos och 'kött'färssås. Det enda negativa är att det luktar gräs när man häller varmt vatten över de... Oklart varför det står 'baking' på min förpackning, man har väl ändå inte sojafärs i bakning???

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas