sofiawigren

Favourite Vegan Salad

Förstärker stereotypen att veganer bara äter sallad (sorry vegans). Men till försvar kan sallad vara nice till lunch, dock inte till middag, då vill jag ha något lite mer matigt. Det här är i alla fall gem lettuce med rostad sötpotatis, rostade sesamfrön och wokad vitkål med sojafärs i soja (hehe, barbariskt) och massa olika kryddor såsom paprika, spiskummin, oregano och vitlökskrydda (nästan som tacokrydda). Och så givetvis har jag den veganska dressingen jag tidigare bloggade om från Follow Your Heart (som snart börjar ta slut, hjälp!). 'Receptet' är ganska straight forward så känner inte att jag behöver skriva ut steg för steg (om ingen absolut vill ha det). Testa!

Reinforcing the stereotype that vegans only eat salad (sorry vegans). But to my defence salad can be rather nice for lunch, not for dinner though, for dinner I want something a bit more filling. Anyways, this is little gem salad with roasted sweet potatoes, toasted sesame seeds and fried cabagge with soya mince in soy sauce (hehe, barbaric) and tons of different spices such as paprika, cumin, oregano and garlic. And of course I have the vegan dressing that I blogged about earlier from Follow Your Heart (that's starting to runny out, help!). The 'recipe' is pretty straight forward so I don't really feel like I have to write it out step by step, unless anyone wants me to. Try it thought! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas