sofiawigren

Uni weekdays

Nu har officiellt min 'triathlon-karriär' (lol) börjat och består numera av träningar VARJE DAG. Men det är kul, det är schyssta människor och jag vet att jag mår bra av att träna så det är bara att fortsätta. Bilden nedan är tagen strax innan 7 på morgonen när jag var påväg till mitt första spinningpass. Aberdeen sports village är en snuskigt stor anläggning som har allt man kan önska sig och lite till och att börja dagen med att träna medan solen går upp är det bästa. 

Post-spinning. Fortfarande oklart vilka nivåer man ska ställa in cykeln på, hur hårt man ska köra osv för att orka igenom hela. Men jag lär mig. Bilden är tagen för progress purposes.

 

Vill bara ta en moment och prata om matsal och matsal. Här är min matsal. £3.5 kostar det till himlen. Finns vegansk himlen också. 

Hur dagarna ser ut numera: Lectures och massa plugg. Känns som jag slängdes in i en world of academia utan att riktigt vara förberedd. 

Bild från ikväll - vårt boende annordnade ett sk welcome event för alla att lära känna varandra vilket funkade förvånansvärt bra. Träffade massa människor inklusive en finsk tjej som bor i samma korridor som mig! Vi drack, pratade, åt chips och spelade biljard (vi vann!). Riktigt kul, hoppas verkligen inte att det var sista gången!

Bonus till förra inlägget: Här är en bild från Lacrosse session som dem publicerade i deras fb grupp! Jag är den bleka jäveln till höger bakom två tjejer. Cheers. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas