sofiawigren

Update: University

Så vad hände? Kom jag in tillslut? 

JA JA JA! Den 4e september börjar jag alltså på University of Aberdeen för att plugga Business Management and Real Estate. Dock måste jag medge att jag har sneglat lite på att byta till Politics and International Relations men vi testar mitt första val innan några impulsbeslut görs. Den 2a september har jag planerat att flytta, men har extremt mycket att göra innan dess (vem visste att det var så krångligt att flytta???). Måste bla köpa biljett (enkelbiljett!) fixa budget, CSN, försäkring, ta bild till student ID osv... 

Bloggen har ekat tomt större delen av sommaren pga körkort (klarade det, men mer om deti ett annat inlägg!), utlandsresor, jobb och umgänge med nära och kära. Åtgärder ska tas. 

 

Pärnu in 24 hours

Befinner mig för tillfället i Estland. Igår åkte vi till Pärnu för att träffa min mammas kusin och bror som befann sig där för en seglartävling. Vi anlände ganska sent och gjorde inte allt för mycket förutom att handla lite snacks och snacka skit. Senare på kvällen gick vi givetvis ut och åt med alla. Det blev en och annan politisk diskussion.

Fin himmel feat syssling.

Morgonen efter var vi på jakt efter ponchiki (ryska munkar). Världens godaste.

Åkte sedan tillbaka till Tallinn för att spendera natten i mormors sommarstuga. Jag har världens bästa minnen härifrån och blir så nostalgisk glad. Önskar att vi kunde vara  här lite längre men tyvärr jobbar jag på måndag ): Missar även min barndomsvän från Nederländerna som också åkte hit varenda sommar och hälsade på hennes morföräldrar. Men - det lär inte vara sista gången jag är här.

Midsommar

En vecka senare, nu kommer äntligen bilderna. Midsommar firades i alla fall hemma hos oss med hela Barcelona-gänget inklusive a special someone (introducerar under).

Möt: David. Vi träffades för tre månader sen på ett flygplan hem från London och har vart oskiljaktiga ända sen dess. Skoja, vi gillade inte ens varandra i början MEN NU gillar jag honom väldigt, väldigt mycket. Long story short: jag såg en sjukt snygg kille på flygplatsen, vi hamnade sen på samma gate och samma rad. Sammanträffande? Två timmar senare kom vi fram till att vi har väldigt mycket gemensamt och två månader senare visste jag att det var värt att satsa på. 

Allting blir bara lite roligare och lite finare med honom. 

Hursomhelst, vi började naturligtvis med att plocka blommor till kransarna, den traditionen kunde inte överges trots brist på föräldrar.

Resten av kvällen spenderades med att ta massa bilder, äta mer mat, sjunga och bada (för dem som var vakna). 

fav squad

Notera att jag är ca en halvmeter kortare än Maria.

Jackan är från Mango, klänningen från Brandy Melville.

Upp