sofiawigren

My 2017 - Part 1/3

Januari

Inledde året med att fira nyår med la familia. Saknar Katja! Hon är på jorden-runt resa sedan i höstan och kommer inte hem först i slutet på sommaren :(

Fick hem studentklänningen (läs: jumpsuit)

Hade avslutning med konståkningen, det skulle komma bli sista gången innan jag flyttade!

Februari

Har ca noll bilder från februari, jag antar att jag var fullt upptagen med slutspurten på IB innan exams och deadlines. Firade i alla fall alla hjärtans dag med la familia, jag hade fixat en tre-rätters vegetarisk middag med världens godaste lasagne (tyvärr tappade jag bort receptet när jag bytte telefon).

Mars

I mars åkte jag på spontanresa till Aberdeen för att gå på ett sk. 'Offer Holder Day', dvs alla som fått en offer var inbjuda att besöka skolan och jag kände att det var en bra idé (trots stressen inför exam nästa månad) för att se vad jag tyckte om både skolan och staden, det är trots allt ett stort beslut att ta. Passade även på att besöka Katja och hennes kompis (och deras hundvalp, så söt! Saknar honom) i Edinburgh. Visste inte att jag nästa dag skulle hitta min framtida pojkvän på Stansted flygplats påväg hem, men det gjorde jag. 

April

Har heller inte speciellt mycket bilder från april, som sagt - exams började. Åh andra sidan firade jag min 19-års dag med Matilda, vi hade vegansk bday brunch och tog lite bilder, c'est tout. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas