sofiawigren

1 December

Det är ääääntligen december och terminen är snart slut, jag har bara en vecka kvar av plugg och exams innan jag får ledigt resten av året! Vet inte ens vad jag ska göra med så mycket fritid... får läsa och träna mycket helt enkelt. 

Men min gårdag bestod till en början av ett berg av bananpannkakor (recept finns på bloggen), kaffe och årets julkalender. Yes, jag har bestämt mig att kolla på heeela julkalendern i år. Jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag kollade på hela, det måste vart flera år sedan. 

Vid lunch försökte jag springa med betoning på försökte. Det har nämligen snöat i Aberdeen för någon dag sedan och snön har smält men lämnat flera partier av is... vilket ingen har grusat eller saltat så det gick inte att springa utan att stanna efter 10 meter. Jag gav istället upp och fick nöja mig med en bild från hissen, fint. 

Avslutade dagen med pizza och vin hos Ida. Det blir nog sista gången innan exams så vi var tvungna att passa på. Dessutom har Idas bankkort blivit svalt av en ATM, så pizza kändes passande. Tacksamt med svenskar som har swish. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas