sofiawigren

Birthday Girl!

Jag är 19!! Hur firar man sin födelsedag bäst så här två dagar innan studenten? Jag köper lightroom (från mig till mig), äter kladdkaka till frukost och ska senare äta middag ute med la familia. Här kommer (som lovat) bilder från gårdagen när jag firade med Matilda.  

 

 

mini ootd

Imorgon fyller jag år!! Just nu väntar jag på att Matilda ska komma hit för att vi ska fira med pannkaksbrunch och skitsnack. Lovar att ta massa bilder! 

Ville främst bara visa upp min girl power tröja från Gina Tricot (mom jeans från Monki och skärpet från H&M)

-

Tomorrow is my bday!! Currently waiting for Matilda to arrive because we're going to celebrate with pancake brunch and gossips. I promise to take loads of pictures! 

Mainly wanted  to show off my new girl power tee from Gina Tricot (mom jeans from Monki and belt from H&M)

Livet trots allt

Livet går ständigt upp och ner. Jag har undvikit revision och strosat runt i Stockholm, spelat poker med barndomskompis och planerat studentfirande. Imorgon är det endast två veckor till första exam och det börjar bli riktigt tajt med tid men ändå känner jag mig farligt lugn. Vi fyller även 19 år om ett ex antal dagar men det är extremt oväsentligt just nu så vi ska helt enkelt skippa den. Det blir inget firande med familjen eller släkten över huvudet taget utan bara ett gemensamt firande i Barcelona med våra kompisar istället. Känns inte som att det är något att fira när det sker två dagar innan första tentamen. Men idag blir vi ensamma hemma igen så jag måste få tillbaka min pluggfokus igen. Skulle kanske behöva lite motivation. 

Men jag mår ändå relativt bra och jag umgås just nu med fina människor. 

Bild från förra sommaren när allt var tip top. 

Time flies

Jag lever fortfarande. Jag ska gå på Aberdeen och det kommer bli hur bra som helst. Jag är för liten för London (tro mig) och har ändå redan börjat lära känna lite folk som också ska börja studera business management på Aberdeen i september vilket känns hur bra som helst och tryggt. Mina ögonbryn var jämna idag, jag tog selfies för första gången i år, jag är singel och om 24 dagar börjar ett helvete i form av exams, MEN om ynka 41 dagar är allt över och om 50 dagar befinner jag mig i Barcelona. PUH. Känns verklign som slutspurten börjar nu eftersom det här är min sista vecka med vanlig lektioner (!) (ändå somnar jag lite här och där under dagens gång?? vad håller jag på med?). Jag äter nyttigt och imorgon kommer jag få träffa hunden för första gången på över en vecka!! (och mamma och pappa såklart, minst lika viktiga). SÅ, nu vet ni. Blir absolut inte mycket bloggande framöver tills exams är över, men jag kan försöka slänga in något inlägg så att ingen glömmer bort mig.

Upp