sofiawigren

New in; choker

Har spenderat dagen men att hämta Enzo från pensionatet och vart på kalas för min kusin som fyllde 16. Mamma och pappa kommer äntligen hem från deras semester ikväll men just nu är det bara jag och vovven hemma. Ska försöka plugga lite för det har jag inte gjort över huvud taget idag haha. 

Chokern från River Island hittar ni HÄR.

Nightmare

Alltså ni kan inte förstå vad som hände mig i lördags. Först och främst, background facts: Written Assignment är en uppsats på 1500 ord som ska skickas till någon examinator nånstans i världen. Med andra ord - väldigt viktig. Jag hade alltså spenderat två månader på den där uppsatsen SOM JAG RÅKADE RADERA. Jag hade alltså flyttat dokumentet till mitt skrivbord for easy access MEN jag har även alla mina bloggbilder som egentligen är kopior så jag raderar dem konstant PLUS så är jag en sån här person som konstant tömmer papperskorgen för det är helt enkelt finare så. Alltså jag fick panik när jag insåg, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta eller hoppa. Men men men, som tur är så har jag en stöttande och uppmuntrande pojkvän som tvingade mig att svälja tårarna och bara börja skriva, vilket jag gjorde. Det tog mig 7 timmar av konstant pluggande sen var jag klar och jag har nog aldrig vart så här stolt i hela mitt liv. Min nya uppsats är nog bättre, strukturen är definitivt bättre.

PS. Gammal bild från augusti när jag kunde ha linser för mina ögonlock var förmodligen inte inflammerade då, ha ha ha. Good old times. 

Tommy Hilfiger Sportswear

Har ni sett att Hilfiger har kommit ut med en ny sportkollektion? To die for. Är nog mest kär i dem gråa och den hel mörkblåa sport BHn. 

Innehåller adlinks. 

// Nr 1 HÄR // Nr 2 HÄR // Nr 3 HÄR // Nr 4 HÄR // Nr 5 HÄR // 

 

Can it vegan? Subway Edition

För någon vecka sedan kollade jag på ett videoklipp av min favorit mssupremebanana där hon testade att göra en vegan sub från Subway. Deras veggie patty innehåller ägg men vissa kedjor ska ha falafel (i Eskilstuna har vi inte det) MEN JAG HAR NÅNTING ÄNNU BÄTTRE. Ta deras veggie delite med sweet onion sås och lägg på Lays BBQ chips. Alltså jag var redo att överge min favorit snabbmatskedja för deras veggie patty var verkligen äcklig, MEN jag gav den en chans och thank god för de beslutet. Prova den och säg vad ni tyckte!

PS. 1) Jag vet det ser inte så appertizing ut, Subway lyckas sällan göra dem så. 

2) Alla deras bröd är vegan FÖRUTOM ost och oregano och den med fullkorn och honung

Where have you been all my life

Jag vet inte ens vart jag ska börja förutom wow jag har hittat ett nytt favvo ställe i Eskilstuna. Om du bor i Eskilstuna så har du säkert gått förbi det här stället hundra gånger men aldrig lagt märke till det för det är verkligen lätt att förbise. Hur som helst heter det Reetro Cafe och har veganska alternativ, båda lunch och fika och stämningen är sååå härlig. Billigt, gott och trevlig personal. Jag tog en toast med vegan smör och ost, sallad och te medan Evelina tog en toast med avokado och cashewnötter på. 

PS. Jag har tappat bort mitt SD kort till mig kamera, thus mobilbilder och inga modebilder. Men jag ska förbi Clas Ohlson på måndag (eller hitta min gamla) så jag kan börja blogga igen som vanligt! Vill ju visa er min to die for snygga choker.