sofiawigren

5 saker jag ser fram emot

1. England och Skottland!

Yes yes yes på höstlovet så åker jag och Alex till Norwich till favorit Katja och favorit Barry. Vi ska till London någon dag men FRAMFÖRALLT så ska vi till Edinburgh! Vi är där över en natt bara främst för att jag ska få besöka University of Edinburgh (dröm) men åh vad jag ser fram emot det för jag har aldrig varit där och jag ska med 99% säkerhet plugga i Skottland så det är på tiden. Bara en månad kvar nu hörrni...

2. Julen!

DET ÄR INTE FÖR TIDIGT, let me live. Det är nämligen mindre än 3 månader kvar på året och medan alla andra börjar pynta till Halloween så går mina tankar direkt till julen såklart. Katja och Barry kommer och firar med oss i år och trots allt plugg inför mock exams och final deadlines så tror jag att jag kommer ha det riktigt bra. Ska glömma att jag nästan fryser ihjäl varje vinter och får sitta med fingervantar i skolan och istället tänka på varm choklad och min första vego jul... spännande.

 

3. Att IB ska ta slut

Det känns verkligen som om slutet är nära nu, 8 månader med andra ord. Vi lämnar in inlämningar efter inlämningar och bockar av allting. Exam schedule har vi redan fått och det visar sig att jag slutar redan den 15 maj vilket är både bra och dåligt. Dåligt eftersom vi börjar examinationen redan i slutet av april (!) vilket är ovanligt tidigt och naturligtvis innebär det även mindre tid för revision. Men åh andra sidan är det skönt att det blir över snabbt, eftersom det garanterat kommer att bli den stressigaste perioden i hela mitt liv... Sitter och fantiserar om livet efter IB och allting jag kommer göra haha. Nejmen jag har en fri sommar innan universitetet men jag gråter inte för alla säger att uni är mycket lättare, speciellt första året. 

4. Att klippa mig...

Jag har redan nämt det här och jag har redan visar er lite bilder men men jag har kommit längre nu och bestämt mig. Känns helt ärligt som jag har väntat på min klipptid i flera månader haha (ca 2 i alla fall så inte så far off..) MEN jag ska för första gången färga och klippa kort. Det blir axel-långt och blondare, ljusare, kallare. Om 16 dagar hörrni, då ska ni få se. Nu får ni ett ganska sloppy kollage men första bilden är i princip längden jag tänkt mig (om jag vågar, kanske blir lite längre) och sedan kommer färgerna. Första är lite mer blond andra är kallare. 

 

5. Barcelona

Om ni inte redan vet det så har jag och 7 till klasskompisar bokat en 5 dagars resa till Barcelona i slutet av maj! Det blir en riktig tjejresa med massa inplanerat som att vandra, fota, gå på beach clubs, shoppa, u name it. Känns lite tryggare att jag var där i somras och kan området någorlunda för att inte bli helt lost. 

Vad längtar ni till? Kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas