sofiawigren

Vego i Edinburgh

Herregud vad länge sen det var jag bloggade! Först och främst: EN NY DOMÄN!! Men den gamla funkar fortfarande eftersom jag inte bytt platform eller så. Jag är såååå glad för nu ser det riktigt riktigt professionellt ut. För det andra: jag har inte bloggat på några dagar eftersom min USB C hub (adapter) slutade fungera så jag kunde inte importera några bilder. Bilderna nu har först importerats till Alex dator sedan skickats till mig via sms och importerats därifrån till min dator, PUH. Time consuming men jag höll på att få blogg abstinens. 

NU - tillbaka till ämnen. Vego i Edinburgh VAR SÅ BRA och lättillgängligt. Jag hade lite fördomar eftersom staden är bokstavligen uråldrig och vego är ändå lite av en ny 'trend' och livsstil. Ofta så kan restauranger ha ca ett vego alternativ eller förrätter som bara råkar vara vegetariska MEN här fanns det bra alternativ av alla ställen vi var på och grejen var den att vi valde inte restauranger och pubar som sägs ha bra utbud utan vi vara valde något vi gick förbi. Finns speciellt massa vego burgare... 

Min favorit: Hendersons. Ett vegetarisk cafe som vi snubblade förbi innan vi gick uppför Arthur's seat (rekommenderar förresten). De hade massa med veganska alternativ såsom (bilden) porridge with soy milk and berries, yum. Stället i sig var hur mysigt som helst och kändes väldigt hemtrevligt. 

PS. Bilderna från Edinburgh kommer upp så snart jag kan! Stay strong. 

 

Någon superfood salad från en traditionell pub (traditionell pub med vegan mat? score). 

Första bilden från en pub där jag åt en veggie burger och där servitrisen var snäll nog att fråga om jag ville ha ost på (vegansk) och andra stället är från min favorit - ett litet indiskt ställe med sjuuuukt god dahl och naan bröd. Ska absolut äta där igen nästa gång jag befinner mig i Edinburgh (om jag hittarI. 

Side note: Det här är inte från Edinburgh utan det är från vår sista måltid i Norwich där vi åt på ett nyöppnat roof top bar som var väldigt fancy. De firade 5th of november så det var massa folk och massa fyrverkerier (se min snapstory). Bra slut på bra resa. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas