sofiawigren

Kära MacBook

Men titta vem som bestämde sig för att komma lägligt till Barcelona resan. Men fört och främst måste jag påpeka färgen okej, det är den lila duken och ljuset som gör att det ser lite småkul ut. Den är egentligen guld och inte rosa eller vad annars det föreställer. Den är så sjukt tunn och skör jag vågar knappt bära på den, men det jag var mest glatt överraskad över var ljudet! Jag har även en adapter (som för tillfället befinner sig i England med Katja) så att jag ska kunna ha alla portar apple annars tog bort. 

 

Sommar

Först och främst vill jag förklara min väldigt tydliga frånvaro från bloggen. Min dator gick alltså sönder igen och ni anar inte hur svårt det är att blogga på skoldatorn som varken har imessage eller ett SD kort port. Hur som helst så har lagningen av datorn krånglat och jag bestämde mig till slut för att köpa en ny. Så jag har köpt mig en guldig (jag har kollat på den på riktigt, den är inte tacky) MacBook! Det var egentligen planerat att jag skulle köpa en ny dator nästa år när jag slutade IB, men nu var läget som det var and it just happened. 

FÖR DET ANDRA - jag är så himla glad att det äntligen är sommar i Sverige och att jag knappt har någonting att göra i skolan så jag kan faktiskt njuta av att ha tid. Jag kan njuta när jag är ute och går med Enzo utan att konstant tänka på att jag egentligen borde plugga. Imorgon är min sista skoldag - SOM JAG LÄNGTAT. 

Hur som helst idag kom Inna, Casper och Henrik hem till oss från Göteborg! Casper är knappt ett år gammal och hur gullig som helst. Han har garvat åt mig hela kvällen av någon konstig anledning (borde jag känna mig offended kanske??).