sofiawigren

Barcelona day 4

Det här är tredje gången jag skriver det här inlägget okej, den verkar aldrig komma upp och hamnar aldrig i utkastet. Jag borde nog sova men måste verkligen fixa den här en snabbis innan alla England inlägg kommer upp. 

Så här kommer alltså resten av bilderna från Barcelona resan. Först av allt - churros är inte gott, TYVÄRR alltså jag hade så höga förväntningar som bara krossades. Annars den dagen gick vi till havet och till den oh so famous marknaden. Vi köpte ingenting men det var kul att bara titta lite på allt som såldes. Blev lite ledsen när jag såg en skinnad, hel bebis gris ligga på vågen...

Men eftersom Barcelona resan är slut nu så ska jag försöka samla alla intryck till en konkret sammanfattning. Jag tyckte om Barcelona väldigt mycket och skulle nog bäst beskriva den som en blandning av Bangkok (tempot, trafiken, mängderna med folk) och Rom (byggnaderna och allmänt hur det såg ut). Men om du letar efter en avkopplande semester så är nog Barcelona inte rätt ställe för man måste konstant hålla stenhårt i alla sina väskor pga alla ficktjuvar.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas