sofiawigren

Review: diorskin forever

ALLTSÅ USCH. Den är absolut hemsk och inte alls värt pengarna. Den håller i knappt två timmar och om du har oljig hy så kommer den här foundation bokstavligt rinna bort och den täcker dåligt. Den jag hade innan, från typ L'oreal eller Maybelline eller någonting för 150 kr var hundra gånger bättre. 

Bild lånad. 

Vegetarianism

Let's talk about this for a moment. Senaste månaden har jag knappt ätit kött över huvud taget, visst skulle jag kunna bli full-time vegetarian, men just nu är jag bara part-time. Men jag vill inte stämpla mig någonting ännu. Så fort man yttrat att man är vegetarian så är det liksom..slut på ett sätt. Det blir en så himla stor grej av det - släkten ska veta och folk ska börja laga special mat till just dig. Farmor kommer skaka på huvudet och säga att det är dumheter. Jag kommer ihåg första gången jag träffade Elias pappa och han frågade om jag hade någon special kost eller så, "du är inte vegetarian va?". Jag sa nej och han var så himla lättad. I still think about that. 

Jag har inga svar ännu och jag vet inte. Jag är jag och vill inte ha några labels för tillfället. 

Don't be late to the party

Testade att göra knäckebrödspizza - snabbt och relativt nyttigt om man jämför med riktig pizza. Hur smakade det då? Helt okej, visst är vanlig pizza mycket godare men ah - helt okej. 

Har för övrigt planerat lite hur sommarlovet ska läggas upp och ätit vegetarisk sushi som till min stora förvåning var RIKTIGT god, vem behöver lax i sushi för att det ska bli gott? Not me. 

Måndag igen

Kollat på Masterchef och låtsas plugga. Har lunchat ute idag med Elias och hans kompisar. Tråkigt med måndag då man har massor att göra men jag klagar inte allt för mycket.

Första bilden är från Desis snap story på mig och andra är på min nylagade quinoasoppa som var så hiiimla god, receptet hittat från VEGO tidningen. 

Iphone linser

När Alex kom hem från Japan tog hon med sig dem här; tre linser till mobiltelefoner i princip. Hon tappade sedan bort dem men idag upphittades dem igen!! Förmodligen första gången hon städar sitt rum sen Japan resan också.. Hur coola som helst i alla fall. Macro linsen funkar egentligen inte så länge man inte är EXTREMT nära, alltså jag kunde se individuella hårstrån och löss och grejer på Elias ben, skämt åsido. 

Nutelladagen

Missade nutelladagen då det var typ.. 1-2 dagar sen? Åt iallafall dem här kola/nutella brownies som vi hittade på Fridas bakblogg. Dem var så himla kladdiga och jag åt alldeles för mycket. 

Sushi party platter

Gjorde sushi med Elias igår kväll, både med morötter, gurka och avocado och med krabba, avocado och gurka, yum. Märker att min blogg nästan blivit som en matblogg, ojdå. 

 

Vit sparrissoppa

Köpte tidningen påväg till Stockholm igår och fastnade för ett recept på sparrissoppa. Riktigt gott med mycket timjan! Till och med Elias och Alex åt det.. det säger nånting för dem är extrema köttätare och hatar allt som heter grönsaker. Toppade med lite parmesan ost. 

Lite tunnare plånbok

Visar er kläderna senare, men hursomhelst var jag förbi Lush, kom in i butiken och hade ingen aningen om vad jag ville ha. Men jag köpte en gel mot akne, min panna behöver det verkligen, det blir bara värre och värre och ingenting verkar hjälpa heller. Köpte även en svindyr foundation på Kicks, tydligen fanns ingen annan i min (ljusa) hudton. Tanten som hjälpte mig för övrigt trodde jag var 14-15 år, alltid kul att höra. 

Stockholm i mitt hjärta

En ledig freda tillbringades i Stockholm med mamma och Alex för lite shopping. Vad jag köpt visar jag senare. 

Vi åt i alla fall på Lisa Elmqvist i Saluhall, så himla gott, lite synd att dem inte hade några vegetariska alternativ men aja. Kanske det man får räk(n)a med om man väljer en fisk och skaldjurs restaurang. 

Glossybox Januari

Och så kom den äntligen hem till mig.. är riktigt nöjd med den här månadens box faktiskt, speciellt jämfört med förra! Var en choklad med i boxen också men gav bort den till mamma (snäll som jag är). Handkrämen luktar riktigt gott!

Café Tingsgården

Utnyttjade min 4,5 timmars håltimme med att sätta med mig ett café och plugga med Evelina, Christie och Hedvig. Fick lite matte gjort så jag är nöjd! Jättemysigt gammalt kafé med snéa planlösningar haha.