sofiawigren

Sushi Monday

Jag har slösat mestadels av min måndag på ingenting faktiskt. Tiden bara går och jag hänger inte riktigt med. Tjatade till mig lite sushi som kvällsmat, score. Bjuder på mina snapchat selfies. 

Flytta snart

Jag har faktiskt inte kollat på huset sen stommarna var i i princip. Och nu är det nästan klart?? Hur sjukt? Visserligen kommer jag inte bo där såsom jag bor hemma nu och jag kommer ha lite problem att kalla det mitt "hem". Vet inte, separationsångest från vårt nuvarande hus kanske? Ändå uppvuxen där och är inte helt sugen på att flytta ännu längre bort från stan. 

Lite bilder från vissa rum. 

Glossybox februari

Ja jag glömde en produkt i lådan (se sista bilden). Ska tyvärr avluta prenumerationen nu, av olika skäl. Det var kul medan det varade! Ska fixa lite skolgrejer innan jag ska sova för imorgon är det skola igen.. yyay. Nåt jag inte saknat. 

Girlpower i form av tjejvasan

VI GJORDE DET!! Alltså de sista 4 km tvivlade jag på riktigt om jag skulle klara det men jag gjorde det och jag är så himla stolt över mig själv för det. Jag kom in efter 3 timmar och 27 minuter vilket inte alls är dåligt tycker jag, för mig i alla fall. Men jag måste säga - aldrig igen. Det här var once in a lifetime och nu har jag gjort det. Fick skavsår efter ca 7 km (bara 23 kvar ju..) men jag körde på. 

Pre race selfie. 

In action. 

Vänster - precis passerat mållinjen, lättnad till 100%. Höger - innan loppet, typisk bild en stolt förälder tar. 

Middag innan tjejvasan

Imorgon gäller det! Räknat ut att för att inte tappa vikt efter vasan är slut så måste jag äta så sjuuukt mycket för att äta igen kalorierna man tappar så att säga. Men det är perfekt för det finns inget bättre än att äta (kanske Elias). Restaurangen hade riktigt dåligt vego utbud (kanske för att det var en steakhouse) så det fick bli en hamburgare istället. Heter TB Grill Bar och finns i Högis. Får 5/10.

Valpen åkte längdskidor

Vi tränade honom för första gången att åka skidor. Det gick faktiskt mycket bättre än vad vi hade trott, speciellt för att vara första gången. 

Imorgon åker vi tjejvasan och imorgon åker vi hem! Nervös och lite ledsen att lovet snart är slut.

Smoothie kind of day

Gillar när dem är lite mer rinniga så jag har alltid i ganska mycket vatten. Annars innehåller den en halv banan, en näve frysta hallon och ett päron (tog i princip allt vi hade hemma). Den blev riktigt bra! Smakade nästan lite godis-aktigt. 

Annars mår jag ganska bra, skolarbetet minskar och mitt försvunna pendlarkort har hittats! Fick betala en slant för att få den hitskickad men vad gör det. Är bara lite stressad inför tjejvasan med tanke på mina skavsår och allt..och så saknar jag Elias såklart :(

Chili garlic pasta with roasted cauliflower

Misslyckades lite men det blev gott i slutändan ändå. Ganska fula bilder som inte riktigt ger maten rättvisa. Den påminde mig lite om pasta aglio et olio, fast med en spin. Gäller att inte snåla med vitlöken haha. Hade även en liten diskusion med familjen ang det här med att möjligen bli vegetarian, ett litet steg i rätt riktning. Samtidigt som man kollar på nyheterna när politiker påpekar att köttkonsumptionen inte har något påverkan på miljön och man vill bara spy och fråga om den bor under en sten eller nåt. 

Review: Wet brush

Såå, har använt den här i ca en vecka nu så tänkte det var dags för mig att skriva lite kring vad jag tycker om den. Den finns alltså att köpa på Lyko eller liknande butiker för ca 150 kr. Jag har i hela mitt liv haft tunt men extremt trassligt hår och det blir så på nolltid alltså. Den här borsten är helt guld värld, speciellt när man har blött hår, när man har torrt hår åh andra sidan så blir mitt hår elektriskt, ett litet minus. Är även svårt att ta ut gammalt hår från borsten men annars är den helt underbar. Värt pengarna hundra gånger om. 

PS. Ja jag har testat Tangle Teezer men den är inte lika bra. 

Förberedelser

Körde 11.3 km med madre och Alex, tänkte köra ännu mer men fötterna sa ifrån, får nämligen fortfarande skoskav eftersom skorna är relativt nya. Ångrar en aning att jag inte tog med mig kameran för det var så himla fint där uppe men mobilen fick duga. 

Vegansk glass

ALLTSÅÅÅÅÅ, mina vänner. Det här är guld. 11/10 allt med den här glassen är top. Den är billig, smakar underbart och konsistensen är to die for. Ni MÅSTE smaka. 

En vecka kvar...

...till Tjejvasan! Är jag taggad eller redo? Nooooo. 

Åkte idag men allt gick skit och bilden är en screenshot från en video från gopron när jag klagade och tyckte synd om mig själv, ganska rolig video om jag får säga det själv. Fattar inte varför det alltid är bakhalt för mig? Får inget fäste what so ever och det suger. 

Ja så ser jag ut när jag åker skidor. 

Dryga 6 km senare

Lyckades ta mig från skolan 4 timmar tidigare än beräknat, kom för en gångs skull hem skapligt tidigt så jag tog hunden i handen för att springa lite i solen. Han var så himla glad över vädret och jag met, visserligen är det kallt men det är vinstilla och strålande sol så jag gnäller inte. Man lär sig att uppskatta dagsljuset när man åker till skolan när det är mörkt och kommer hem mörkt och har gjort så i flera månader. Sorgligt men så är det. Löpningen tog lite på foten och jag känner att den inte är 100% ännu men jag ser det lite som sk rehabilitering. 

Fråga mig inte om bilderna. Om ni vill följa mig på snapchat så heter jag sofiawigren där.