sofiawigren

Stockholm i mitt hjärta

Vi började med att äta lite frukost på vetekatten, såklart standard. Sedan blev det så mycket shopping våra ben kunde klara av...

...tills det var dags att möta upp päronen för lunch på Sturehof. Förrätten blev kantareller på lantbröd och huvudrätten något med färskpotatis, dill och brytbönor. Riktigt gott!

Raka vägen till stadion resulterade i lite mer än en timmes kö plus tid för att handla merch (blev en tote bag och tre stora posters till mitt rum). Men men men, högra bilden kommer från en matbutik samt café i en sidogata på Biblioteksgatan som heter Paradiset vilket helt ärligt är ett paradis för veganer. Konserten började med gäster i ca tre timmar, så det blev Sharks, Miss Li och Maja Francis. Hela stadion sjöng med när Miss Li började sjunga på Oboy, vilket hon sa att hon har en hat-kärlek till. 

Klockan 9 kom världens finaste person Veronica Maggio ut och helt ärligt hon är fan bäst. Det skulle komma att bli en av de bättre kvällarna i mitt liv. Personerna som stod omkring oss vad dock EXTREMT jobbiga. 

Klockan blev 23.00 och Veronica gick av scenen och folk började skrika "en gång till". Hon kom ut och började berätta om hur svårt det var att skriva en låt om hur det är att vara förlorad men att det finns en man som är absolut bäst på att skriva såna låtar. Och här började det gå upp för folk att teorin var confirmed. 

Yes. Hon tog med sig Håkan Hellström och folk blev på riktigt galna. Dem sprang fram och pressade ihop alla bara för att få se honom liiite närmare (side note: vi stod redan pressade som det var) men det var en riktigt riktigt häftig upplevelse. 

Linserna hade börjat torka ut vid det här laget och fötterna var så tunga av att ha stått upp så länge att vi knappt kom ihåg hur man går men jag kan säga att det var allt värt det för det var så himla roligt. Vi sov som små grisar den natten.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas