sofiawigren

Du måste se detta

Alla måste se det här talet. Jag vet att det är långt men man blir helt hooked och kan inte sluta titta, MEN dela upp klippet på två á 35 min, bara du ser den. Och innan någon skriver "det här är bara USA det här händer inte i Sverige" så vill jag säga 1) JO DET HÄNDER I SVERIGE och om du inte tror mig kolla in www.ettlivsomgris.se 2) dem dör fortfarande och inget djur ska behöva göra det pga girighet från människornas sida 3) allt kött du äter kommer inte från Sverige, mycket är importerat. När jag kollade klart på det här igår kväll så blev jag först ledsen, sen upprörd sen rent av arg - hur fan kan vi göra så här? Min pojkvän rycker på axlarna och säger "meh", min syster säger att hon vet vad som pågår men att hon inte bryr sig tillräckligt och det gör så ont att höra sånt. Vår planet dör??? Det är inte naturligt att äta kött?? Vår anatomi är densamma som växtätare??

Jag är trött på att höra att jag måste respektera andras beslut att äta kött men jag tänker fan inte göra det för det är inget 'personligt val' eftersom det påverkar ALLA. Ditt beslut att äta kött påverkar indirekt mig genom att du förstör planeten jag bor på, fler blir inlagda pga hjärtproblem, stroke, cancer etc som kostar oss en kopiös summa pengar årligen när dem skulle kunna vara friska och inte äta djur.

Dina smaklökar väger inte samma vikt som ett oskyldigt liv.  Ja jag ska bli vegan, vegetarian är inte tillräkligt längre. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas