sofiawigren

Grattis mamma!

Igår fyllde mamma år och vi firade det med lite kalix löjrom på toast, plockmat, champagne och såklart chokladdoppade jordgubbar. 

Prova på konståkning

Igår så hade vi som sagt prova på konståkning och jag agerade som fotograf och hade hand om musiken. Det var allmänt kul och tacksamt att så många kom.

Svensk Tjejklassiker

Jag har mer eller mindre bestämt mig för att göra något helt galet - en Svensk Tjejklassiker. Under 2016 ska jag alltså göra: Tjejvasan (30km), Lidingöloppet, tjej varianten (10km), Tjejvättern (100km) och Vansbro tjejsim (1km), puh jag måste träna hårt men jag är sååå himla taggad och om jag genomför det så wow, then I'll be proud of myself.

 

Löparrunda

Imorgon ska jag jobba lite med att fotografera och filma på "prova på", på konståkningen. Annars har jag bara pluggat lite biologi resten av dagen och sprungit med hunden. Nu är jag lite extra motiverat på att träna för nu har jag ju någonting att träna till.. (ni får se imorogon.) 

In the woods

Började med att äta lunch ute med Alex på Mocca Deli och efter skolan begav vi oss direkt till Marmorbyn för att tälta med kusiner och fabror Henke. Vi grillade (allt möjligt faktiskt även ostbågar) och fiskade mm. Det var mysigt och man fick känslan av att man var med i scouterna igen, a real throwback. 

Senaste

Hmm vad har jag haft för mig då? Inget nytt egentligen, pluggat (det där är en root tip of a red onion på första bilden som vi kollade på med mikroskop på lektionen hehe, ser ni de olika faserna av mitosis, hah skulle inte tro det) och även ätit skräpmat as usual och sprungit. 

Later ladies. 

OOTD

Bilder från i måndags när vi fotograferade lite och även min outfit då. Ser lite stel ut men hey, det kunda vart värre. 

 

Imagine Dragons

Okej okej u guys, nu närmar det sig och jag lyssnar för tillfället på deras låter på repeat för att verkligen kunna dem till konserten. Damn då ska jag sjunga med till varenda låt. 

Dagens

Som sagt så gick jag och Evelina ut och fotograferade under vår hål, mer bilder kommer sen I promise. Dagen har gått ganska segt och jag har massvis att göra och inte bara skolsaker då. Alright less whining more working. Later ladies. 

 

Semesterplaner

Nu är det bokat - jag och resten av la familia åker till Thailand i december för att fira pappas 50 års dag.  Vi spenderar först 2 dagar i Bangkok innan vi åker vidare till Koh Jum. 

 

Jag och Alex ska ta dykarcertifikat när vi väl är där! Något vi velat göra länge. Kursen är 6 dagar lång men vi ska även plugga teori innan vi åker. 

Vi blir borta 2 veckor och det ska bli så skönt, även fast jag förmodligen kommer stressa lite för vi missar 8 dagar av skola. 

Kollaget har syster yster gjort och hennes blogg hittar ni HÄR.

 

 

New in: mobilskal

I desperat behov köpte jag det här mobilskalet från H&M (jag som igår beställde grejer därifrån??). Har även lyckats ha i 600g salt i mina nudlar, annars en helt vanlig onsdag. Men dagarna går fort och snart är det helg, härligt. 

Snöbollskrig och kebab

Innan träningen blev lite snöbollskrig istället för en uppvärmning men det funkade det också. Landade min axel två gånger så jag är helt nöjd. Sen kebab på det? Väldigt nöjd. 

7 september

Och så var det måndag igen och världens längsta håltimma i skolan. Jag och ett gäng kompisar köpte två godispåsar, chips och cola för att ta oss igenom den - och ingen klagade. Jag har även blivit utelåst och påbörjat ett 12 veckors träningsprogram. På tal om bilden - när jag skulle hämta Alex från tågstationen så var det väääärldens finaste himmel (jag vet usch fy fia inte hålla på med mobilen när man kör) 

Later ladies. 

Richmond & Finch

På min önskelista. 

Jag märkte att olika bloggare hade börjar införskaffa sig skal från det här märket och dem alla är helt ärligt drop dead gorgeous.