sofiawigren

Smoothie

Började dagen med en äggmacka och en skogsbär/banan smoothie toppad med kokosflingor. Vad jag bestämmer mig att göra resten av söndagen får vi se, ska börja med att lämna Elias på tågstationen och fixa lunch till mig och Alex. Allt blir mer fancy i ett vinglas am I right?? Men helt ärligt vi hade inga vanliga rena glas. 

Later ladies. 

Snuggles before struggles

Hämtade Elias på morgonen efter att ha försovit mig några timmar.. Var även ute och sprang med Alex och hunden på kvällen, enda gången man kan springa nu är ju på helgerna. Nu ska vi kolla på Interstellar och äta mängder med chips. 

I did it!

Äntligen äntligen äntligen så har jag officiellt anmält mig till Tjejvasan 2016, första etappen på att klara en tjejklassiker. Kör inte ensam heller utan lyckades få med Alex också! Vi har både vinterlovet och sportlovet på oss att träna. Resten går blä, träningen är mer eller mindre omöjlig att fortsätta med eftersom det är så himla mörkt när jag kommer hem varje dag och gymmet är heller inte det bästa alternativet för att hur kommer jag hem om Alex tar mopedbilen??? Plugget är segt och vet inte ens vart jag ska börja. Men on to the better things - Katja och Barry kommer och hälsar på oss nästa vecka!! wihoo. 

Bilderna är från min promenad med hunden idag, himlen var wow.