sofiawigren

Fullt upp

Har vart lite frånvarande på bloggen pga plugg och träningar och sånt. Men hursomhelst, imorgon ska jag testa Basic 2 och på tisdag kommer en intervju med mig, Emma och Alexandra i kuriren. 

Lunch jag gjorde idag efter en löparrunda med hunden - kyckling marinerad i black bean garlic sauce, med spenat, svamp och purjolök. Hur gott som helst med ris. 

Polar m400

Nu äntligen ska jag visa vad jag köpte i Stockholm - jo den här pulsklockan. Jag har hunnit använda den några gånger nu och herregud vad bra den är! När jag tränar har jag till den här en grej som man sätter nedanför bröstet som mäter pulsen. Nejmen med den här så får jag massvis med mer information och inte bara om min puls men även hur mycket jag ska minst röra på mig varje dag, hur länge jag sover och varan dem timmarna är restful/restless sleep mm. Jag måste säga att det var värt pengarna.

Inlägget är inte sponsrat.  

Morgonpromenad

Jag var helt slut imorse men släpade mig ut med mamma och Alex för att gå på morgonpromenad med hunden, och fick tillfälle att använda min nya pulsklocka. Ska berätta lite mer om den sen. Nu ska vi ner till byn för att handla lite och bara gå runt, ta det lite lugn helt enkelt. Sen får det bli plugg. 

Äntligen höstlov

Åh vilken jobbig vecka men nu är det över och jag ska njuta av höstlovet. Jag och Alex firade in det med att fika på Espresso House, men det blev tyvärr en besvikelse, inte alls gott men jaja. Skulle egentligen blogga det här igår men vi kom till Sälen vid 12 igår natt så det kändes inte som prio nummer ett. Men nu är vi här!

Imagine Dragons

Lätt en utav bästa kvällarna i mitt liv och definitivt bästa konserten jag någonsin vart på. Wow vilka killar, I'm in love all over again. Dem var värde att förlora sömn över och se hundra gånger om. Alla bilder är oredigerade så njut. Jag blev även besties med förbandet på Twitter, damn dem var bra på att svara hehe. 

Fick även hem något väldigt speciellt med mig från Stockholm, ni ska alldeles strax få se vad..

 

 

Autumn

Med två inställda lektioner och en flyttad lektion så slutade jag 11.30, kom hem och sov lite till innan 2 timmars träning. Nejmen imorgon ska jag till Stockholm och kolla på Imagine Dragons som är såååå bra och jag är så himla taggad. 

Bilderna är från idag, sprang ner en snabbis till åkern för det var så fint. Kvalitén sviken av anledningar, min kamera sitter ihop tack vare tejp men ah..

Kostföreläsning

I söndags var jag på kostföreläsning för folk som tränar, det var ganska intressant faktiskt men lite väl inriktat på folk som tränar väldigt väldigt mycket. Måndagen har gått väldigt segt måste jag säga och det blev inte bättre av att tåget var inställt, men istället så åkte jag, Alex, Matilda och hennes pappa (som råkade befinna sig i Eskilstuna väldigt lägligt) till en asiatisk marknad lite undanglömd i Eskilstuna innan vi åkte hem igen. 

Konstmuseum

I samband med theory of knowledje så gick vi till ett konstmuseum, vilket var verkligen kul, jag har inte vart på en konstutställning sen jag var liten. Imorgon är det äntligen äntligen fredag och hela helgen kommer förmodligen spenderas med plugg, hunden och möjligtvis ett cykel-inköp. 

Det här med pulsklockor

Vill ta löpningen ett steg längre och köpa någonting som jag velat haft i flera år - en pulsklocka. Jag är ingen expert men jag har kollat runt lite, och beroende på vad man vill betala så har jag hittat det här. Är nog mest sugen på den längst till höger faktiskt. 

Första hittar ni HÄR, andra HÄR och sista HÄR

Sommarstuga in the making

Sa hejdå till Katja och Barry men hej till farfar. Vi åkte till sommarstugan för att kolla lite hur långt dem kommit osv, och sen blev det sen lunch. På kvällen kom Henke och nu ska vi grilla!

Breakkie breakfast

Började inte först 12.00 idag pga inställd lektion så istället gick jag upp och tog med mig hunden ut på en löprunda. Det gick inte alls bra men vad gör det om hundra år. Gjorde i alla fall frukost efter det, yum. 

Min framtid på en post-it lapp

Jag gillar att ha mål men jag har insett att jag inte behöver ha hela min framtid planerad riktigt än och jag kommer kanske ändra mig också. Men jag gick lite spontant på håltimmen idag in på UCAS, kollade upp ALLA kurser som University of Edinburgh erbjöd samt University of St Andrews. Jag skrev ner alla kurser som intresserade mig och som jag var kvalificerad för. Dem med rosa sträck är dem jag är lite extra intresserad av. Men jag har inte riktigt läst om kurserna och vet ingenting egentligen, vet heller inte vilka jobb dem till slut leder till. Men det gör ingenting, det här är ett steg i rätt riktning, ett steg till min framtid. Jag som haft så himla problem med det här. Men det känns bra nu.