sofiawigren

Middag på Arlanda

Ska upp runt 4 imorgon, så man borde väl sova..men är inte alls trött så här är jag och bloggar istället. Vi har varit och ätit middag (majskyckling med ceasarsallad mm till mig), yum. 

Besök

Har haft friluftsdag i skolan idag men det var inte speciellt kul så vi åkte hem istället, jag sprang 5,5 km med vovven. Packat klart det sista inför Kroatien på lördag!! Annars var farfar och hans tax Tilla här och hälsade på, hon är så söt. Vad kul det ska bli med skolavslutning imorgon äntligen. 

PS. jag hittade världens roligaste löpar app (mer som ett spel, låt säga att du är med i hungerspelen fast med zombies typ) det heter "Zombies, run!" love it. 

Norrköping

Long story short jag åt frukost på McDonalds och glömde mina raybans där så var tvungen att springa och hämta dem, det resulterade i att jag missade bussen och nästa buss gick inte först två timmar SÅÅÅ mentorerna sa att jag fick åka hem (vilket jag inte gjorde) utan jag åkte till Norrköping för att träffa Matilda, catch up och shoppa lite innan Kroatien. 

Jag visar vad jag köpt i ett lite senare inlägg. Här är iallafall all mat vi åt. It was nice. 

1 juni

Hm idag är det officiellt sommar även fast det regnat hela förmiddagen och blåst hela eftermiddagen. En helt vanlig måndag idag - typ. Jag tränade, fikade, hade min sista 'riktiga' skoldag, hade selfie skattjakt, träffade upp Elias och fikade ännu en gång (psst 11 månader idag;)) THATS ABOUT IT.

Somnade vid 8 nån gång på kvällen och vaknade upp 22.30, nu kan jag inte sova..får väl skylla mig själv I guess? 

PS gissa vem som köpte en dinosaurie ryggsäck igår..?