sofiawigren

2 dagar kvar

Sprang lite med vovven idag, annars har jag i princip inte gjort någonting av värde. Jag har försökt att plugga under hela sommarlovet men det har aldrig hänt typ? Totalt en halvtimme kanske, bra där. Sitter med biologi boken öppen framför mig men den förblir oläst. 

Bilder från några dagar sen när jag var med Matilda. 

 

I did my makeup

Jag har aldrig riktigt sminkat mig på riktigt, så jag tänke - en dag som denna, varför inte? Det var kul faktiskt, I felt drop dead gorgeous. 

 

 

Dålig start

Hade en riktigt dålig morgon idag, ändå lyckades jag jobba lite på förmiddagen och släpa mig till gymmet på eftermiddagen. Nu ska jag fortsätta packa för på lördag åker vi!

Bilderna är tagna några dagar sen då  jag var med Matilda. 

Tröjan är ny från Denim & Supply Ralph Lauren. 

 

Teddy

Jobbat hela dagen, puh. Längtar till Italien för vädret här i Sverige har man ju gett upp på för länge sen.

5 days left ☼ 

Svamp

Idag åkte la familia till sommarstugan för att kolla på den rivna sommarstugan, dvs ingenting, för det finns ingenting kvar. Men vi passade även på att plocka svamp! Lovely. 

 

New in: backpack

För ett tag sen så köpte jag en ryggsäck (kommer ni ihåg?) men jag har aldrig hunnit använda den eller visa upp den. Men här är den - från märker THEWHITEPEPPER.

 

Breakfast

Hela den här veckan har jag massvis med planer, det är bara idag jag inte har något speciellt att göra. Och gissa vem som har bokat biobiljetter till Paper Towns premiären på fredag? ;) me. 

Sista dagen

Sista dagen på lägret firade vi med pizza efter ett svettigt fyspass. Jag lyckades äntligen landa min axel och en dubbel salchow, imponerad med mig själv och väldigt stolt. Lägret fortsätter nästa vecka men då ska inte så många vara med. 

 

Läger dag 4

Fick skippa sista ispasset för att träffa Inna, hennes kille och deras lilla Casper. Vi åt lunch på Djulö och sedan drog jag och mamma till sommarstugan en sista gång innan den rivs imorgon, där växer det iallafall MÄNGDER med blåbär, sooooo we made blåbärspaj. 

Läger dag 3

Är helt slut och det är bara dag 3 av lägret, 3,5 timmar träning varje dag tär på kroppen. Mamma som försöker få mig att vara med en vecka till på lägret..no thanks. Ont i hela kroppen har jag men det är bara att kämpa på. 

New in: jacket

Här är jackan jag beställde från Asos för några dagar sen. Har tänkt att ha på mig den i höst, den kommer från Lipsy och är så himla varm. Love it. Den finns att hitta HÄR (sale). 

PS bättre kvalite kommer på jackan snart. 

Smoke + Mirrors

Exakt hundra dagar kvar, sen åker jag och Elias till Stockholm för att se dem här grabbarna. Mmmm. 

Boda Borg

Jag, Alex, mina kusiner och min farbror åkte till Boda Borg idag, trust me jag har inte haft så kul på en evighet. 

10 Juli

Idag var det träning, träffa Matilda, baka misslyckade sugar cookies, äta pizza. Så såg min dag ut. 

6 Juli

Hmm vad har jag gjort idag? Började med att springa 6 ish km med världens tröttataste hund. Gjorde sedan bönpasta med tonfisk och i skrivande stund så håller jag på att målar klorna. En lite lat dag faktiskt.