sofiawigren

third day of school

Idag var det 'riktig' skola dvs vi följer schemat nu och hela dagen flöt på ganska bra. Jag hade bara tre lektioner fast med håltimme och allt så slutade jag ändå ganska sent.

Sitter för tillfället och pluggar lite matte, herregud jag borde pluggat mer under sommaren men nu är det för sent. Jag skulle gymmat idag men jag blev lite lat eftersom jag kommer hem halv sju i princip varje dag så.. it sucks. 

Later ladies. 

First day of school

50 min spenderade jag i skolan och sen var första dagen i skolan över. Mitt schema är hemskt - jag slutar runt 17.00 varje dag och har en 5 timmes håltimmar bla. Hemskt hemskt hemskt. 

Jag hämtade även ut min kånken jag beställde i fredags, i love it + så tränade jag också. Nu blir det mer pretty little liars innan jag blir dränkt i skolarbete. 

mat mat mat

Jag, Elias och Alex är hemma själva så vi drog till Stadsparken för pizza yay. Imorgon är sista dagen innan skolan, puh får se hur vi spenderar den. 

Later ladies.

New in: träningströjor

Idag har jag lyckats handla lite med mamma och jobba några timmar. Jag kom hem med två nya träningströjor från intersport. 

Nu ska jag fortsätta kolla på pretty little liars och förbereda mig tills Elias kommer imorgon yay, I've missed him. 

PS - det blev en kånken ladies. 

 

Mitt största problem just nu

Kommer ni ihåg min dinosaurie väska jag köpte för ett tag sen? Den var perfekt på alla sätt, förutom kvalitén - när jag var i Italien gick den sönder. Jag skickade tillbaka den och nu har jag ingen väska till skolan. Jag har kvar min gamla Vans väska men den är helt ärligt ganska smutsig och äcklig och håller på att gå sönder. Hela min familj och min rygg säger åt mig att köpa en kånken och mina vänner och pojkvän säger åt mig att köpa en Longchamp. Själv vet jag inte.  

Dagens träning

Idag började konståknings säsongen, jag var med även fast jag inte tränade. Så himla kul att träffa alla igen efter ett långt uppehåll. Jag vet fortfarande inte om jag ska fortsätta på konståkning, nu när jag fått mitt schema för skolan så ser det ganska mörkt ut. But idk..

 

 

Back to school shopping

Om en vecka börjar jag på 2:an på IB, jag kan inte säga att jag längtar för det vore en lögn. Men det finns vissa grejer jag gillar med skolan, att man får gå "back to school shopping", att min bästa vän och pojkvän ska börja på IB (1:an dock), att man får mer struktur på sitt liv och vardag. Lite sånt smått och gott.

Allt är köpt från Akademihandeln. 

 

Sjuk men lever än

I fredags började vårt uppstartsläger och just nu gör min kropp så himla ont. Jag kan tyvärr inte vara med på sista lägerdagen för jag är sjuk, sånt händer. Jag har även vart med i kuriren (världens sämsta bild men tack ändå), jag fick i alla fall vara med. 

Nej nu ska jag försöka ta det lugnt och bli frisk för att hinna träffa Elias innan skolan börjar den 24e (!). Later ladies. 

 

Nånstans i Flen

Jag hade latat mig hela dagen innan pappa ringde lite spontant och sa att vi skulle åka till Flen??? Vi och några andra sportbilar (inte bilden) från Kholm åkte dit och tja, kollade runt lite, fikade. Imorgon börjar konståkningslägret så jag borde nog sova lite. Later ladies. 

Better your best

Att gå har aldrig riktigt vart min grej, jag har alltid tyckt att det går för långsamt. Så när det är min tur att "gå ut med hunden" så springer jag nog hellre. Jag slog två nya personliga rekord, snabbast km och snabbast mile, vilket jag är väldigt stolt över - så applåder till mig. Mitt i löpturen ville hunden help plötsligt inte och började då istället att bråka - så det blev en kort runda. 

PS syster Alex har kommit hem från 28 dagar i Japan, wihoo, hoppas alla läst om hennes resa HÄR

New in: bok

Min framtid som business woman/mäklare behöver självklart denna bok. Längtar till att läsa den (när jag har tid dvs..).

Sista dagen

Som sagt sista dagen, jag och mamma har mest legat vid poolen och hoppas på att bli så solbrända och fina som möjligt innan vi åker hem imorgon tidigt. Även promenerat och ätit lunch i en pytte by. Det är runt 37 grader här, I'll miss this place. 

 

 

Nånstans i Ítalien

Imorgon är sista hela dagen i Italien, så jag och mamma har legat och solat ett bra tag (det ska ju synnas att man vart utomlands, am I right ladies?). Även åkt till en pytte by med 44 invånare för att äta på en specifik restaurang tipsat av syster yster. 

Maten är inte min (kanin med tryffen på bilden), jag tog nämligen spaghetti alla pesto. Mer bilder har jag tyvärr inte att bluda på idag.