sofiawigren

Bday Weekend

Jag och syster yster fyller år på söndag så päronen har anordnat en hemlig utflykt till oss. Vi började med att ta bilen till Göteborg men det var endast ett delmål. However nu bor vi här på hotell och har ätit fancy middag med kaviar och hummer mm. På söndag fyller jag år..Natti. 

Here we go again

Ännu en måndag har jag överlevt, puh. Har vart hos tandläkaren och fick en tid för när jag ska ta bort min tandställning (27 april!!), bye bye. Annars då? Sprungit med bästsis hund och ätit glass i solen med bästis man, 20 grader faktiskt. 

So long ladies. (random bild från helgen, fråga inte)

 

Imorgon är det måndag

Imorgon är det inte vilken dag som helst, imorgon har jag tandläkarbesök. Meeeen vad har jag gjort de senaste dagarna då jag inte bloggat? Jag har fikat med Alex för att fira att idrottsprovet var över, jag har slappat med min man, bäddat ner honom i mitt finaste prinsess lakan (varsågod). Snapchat ljuger låt er inte tro att det är sommar guys, trust nobody. 

Gymkort!!

Som jag längtat, nästan en månad efter att säsongen slutat så har jag äntligen ett gymkort i handen, nu kör vi!

Snapshots

Spenderat min helg med Elias, vart på cutie sushi dejt och ätit munkar och gått på promenader, I've missed him loads, men äntligen!! Annars då? Madre och padre kommer hem från Dubai idag.

Saknar

Sälen är så fint, saknar påsklovet redan. Bara 55 dagar kvar till sommarlovet though, can't wait. 

Välkommen

Välkommen till for me!

Det här är ditt första inlägg. Logga in och ta bort inlägget under "arkiv" i menyn om du inte vill ha kvar detta.

Upp